Over mij

Mijn naam is Dounia. Ik heb een dochter van 7 en een zoon van 4 jaar. Naast coach ben ik werkzaam als orthopedagoog, waar ik kinderen onderzoek en behandel met leer- gedrags- en ontwikkelingsproblemen.

Ik kan wel stellen dat ik ervaringsdeskundig ben als het gaat om het verwerken van verlies en trauma rondom de zwangerschap en bevalling. Ik heb zelf een miskraam, een traumatische bevalling en een zelfgekozen afbreking van een zwangerschap meegemaakt.

Ik koos er (onbewust) voor om niet naar mijn gevoelens te luisteren en streng te zijn voor mezelf. Nadat ik hierdoor meerdere jaren veel spanningen en stress opbouwde, kwamen de emoties alsnog keihard naar boven. Ik werd ziek en kreeg een burn-out.

Met hulp heb ik hard gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb grip gekregen op mijn emoties en heb de ingrijpende gebeurtenissen (trauma’s) een plek kunnen geven in mijn leven. Hierdoor heb ik innerlijke rust gekregen en de liefde voor mezelf teruggevonden. Ik richt mij weer op de positieve en mooie dingen in mijn leven en op de toekomst die nog voor mij ligt.

Ik kan jou hier ook bij helpen! 

Ik zie de combinatie van mijn persoonlijke ervaringen èn mijn professionele ervaring als orthopedagoog en coach als een grote meerwaarde. Ik heb zelf ervaren wat de enorme gevolgen kunnen zijn voor je geestelijke en fysieke gezondheid als je geen hulp zoekt bij de verwerking. Doordat ik ervaringsdeskundig ben, (h)erken ik je gevoel en luister ik in een veilige omgeving en zonder oordeel naar jouw verhaal. Samen bekijken we welke stappen we gaan inzetten om jouw doel te bereiken. 

Het is mijn missie om vanuit mijn persoonlijke en professionele ervaring, mensen te coachen die te maken hebben (gehad) met verlies en trauma’s rondom de zwangerschap en bevalling.

Trainingen & Opleidingen

  • Pedagogische Wetenschappen
  • Basisaantekening diagnostiek NVO
  • NLP Master Practitioner
  • Training oplossingsgerichte coaching